O nama

Osnovne delatnosti kompanije MONT GLASS su uvoz, proizvodnja, prodaja i ugradnja sledećih proizvoda:

Kompanija MONT GLASS je direktni uvoznik stakala evropskih proizvođača AGC i SAINT GOBAIN.

Za proizvodnju sistema iz asortimana kompanije koristi se uglavnom kaljeno staklo koje se procesuira u savremenom obradnom centru kompanije u Beogradu, kapaciteta 16.000m2 enterijerskog stakla na godišnjem nivou.

Kompanija MONT GLASS je ekskluzivni distributer pokretnih zidova sa zvučnom izolacijom holandske kompanije PARTHOS, ekskluzivni distributer sistema kancelarijskih pregrada nemačkog brenda HALUMM i zvanični partner nemačkog proizvođača DORMA na tržištu Srbije i Crne Gore.

Ukoliko niste sigurni koji od sistema bi bio najadekvatniji za Vaš poslovni prostor ili stan, ili jednostavno želite da proverite da li je ugradnja izabranog sistema moguća u Vašem prostoru, pozivom na kontakt telefone možete zakazati dolazak tehničkog lica koje će Vam na licu mesta izložiti svoje predloge i rešenja. Ova usluga je besplatna i neobavezujuća, ali je pre poziva preporučljivo posetiti izložbeni salon kompanije na adresi Južni bulevar br. 38 u Beogradu, gde se mogu videti i isprobati svi proizvodi iz asortimana kompanije.